Lifttechniek

Van der Burgh Technisch Servicebureau is een bedrijf met een passie voor personen-, goederenliften en roltrappen. Op dit gebied verlenen wij allround service.
Of het nu gaat om het verhelpen van een storing, het repareren of moderniseren, uw installatie is bij ons in goede handen.

Kwaliteit, Service en Veiligheid is bij ons een begrip. Van der Burgh TSB is een dynamisch no-nonsense bedrijf waarbij de klant nog Koning is.

Wij zijn VCA-gecertificeerd. We werken met de beste materialen en met goedgekeurd gereedschap. Alle onze hijsmiddelen zijn gekeurd volgens
NEN EN 292-1/2 en NEN EN 818 1-2-4. Ons elektrisch gereedschap is gekeurd volgens NEN 3140.

Wanneer u Van der Burgh-TSB inschakelt blijft u op de hoogte en heeft u alles onder controle. Wij kunnen voor u alle voorkomende werkzaamheden uitvoeren, zowel lifttechnisch als bouwtechnisch. Dit is voor u wel zo makkelijk want u heeft slechts één aanspreekpunt.

Vanzelfsprekend voeren wij onze werkzaamheden uit volgens de eisen die gesteld wordt door de keurende instantie. Door de jarenlange opgedane ervaring voelen wij ons thuis in alle typen en merken liften, zowel de hydraulische als tractieliften. Wij kunnen uw lift alle aandacht en expertise geven die het verdient!

Wij kunnen u van dienst zijn met:

▪ advisering
▪ moderniseren van besturing of complete installatie
▪ vervangen van kooibekleding
▪ installatie keuringspunt vrij maken
▪ vervangen draagkabels en tractieschijf
▪ vervangen stuurkabels
▪ deurenrevisie
▪ plaatsen sensorlijsten
▪ verhelpen ARBO-punten
▪ machine inspectie, revisie, vervanging
▪ werkzaamheden conform lijst Europese aanbevelingen.

Staat uw opdracht er niet bij? Geen probleem! Wij kunnen het vakkundig en prijsbewust voor u uitvoeren.


Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over ons bedrijf of wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op via de knop 'Contact'.